Modele de ii romanesti

Dimensiuni:-120 cm buste; -63 cm lungime. O IE Autentica deosebita DIN satin, brodata Manual Exclusiv cu margele si paiete, este o PIESA foarte pretioasa DIN colectia Noastra. Stare foarte buna. Are o vechime de peste 60 de Ani. Modelul DIN imagine sont 1,77 m, 60Kg, 90cm buste dimensiuni:-120 cm buste. -55 cm lungime. Este o PIESA superba, deosebit de Frumoasa, cusuta manuel cu FIR de Bumbac Negru si ornata cu paiete PE Panza de de Bumbac. Este alcatuita DIN bucati de Panza cusute intre ELE cu o cusatura specifica, numita cheita. Are o vechime de peste 90 de Ani. Zona Bran-Moeciul. Stare exceptionala. Modelul DIN Imaginez… Dimensiuni:-100 cm buste; -50 cm lungime.

Matériel: Panza groasa de in. Vechime peste 60 de Ani. Stare Excelenta. IA este DIN Zona Argesului. Modelul DIN imagine sont 1.75 m, 53kg si 87cm buste. Dimensiuni:-110 cm buste; -61 cm lungime. Este o IE delicata DIN Matase, Cu aplicatii tesute manuel cu FIR métallique argintiu si auriu (nu se mai utilizeaza de cativa zeci de Ani, ERA adus DIN Franta) si ornata cu paiete. Stare Buna, DIN pacate timpul si-a pus amprenta asupra materialului, Dar acest lucru nu II poate rapi DIN frumusete.

Modelul DIN… “Motivul «Creasta de Cocoş» sau «Crestele munţilor» sau «Crestele de Breaza», acesta este modelul pe care le-a copiat indienii şi chinezii cel mai mult. Noi putem să facem una PE Lună, EI pot face MII pe zi. Cu trei Ani în urmă, Când tradiţia noastră a dos în modĂ au început şi replicile. Partea cea mai proastă este că Noi nu avem modelele protejate de nicio lege, de nicun Patrimoniu, de nimic, nu sunt prévenant Patrimoniu Naţional, aşa că oricine poate să şi le însuşească. Nimeni nu precizează că aceste MODELE sunt româneşti şi sunt DIN Zona Breaza. Eu Scot MODELE vechi, UNICAT de PE II vechi, de PE bucăţele de Panza salvate de la bătrâne, le Pun pe site şi Într-o Lună-Două, Apar şi replicile. Noi acum tot căutăm portiţie pentru a reuşi să le înregistrăm cumva pentru ca atunci Când sunt répliquer să se plătească o taxă la Consiliul local, să poată beneficia şi comunitatea de PE urmă acestei Valori locale. Modelele noastre ar trebui să intre în patrimoniul local Al Brezei, pentru că sunt ALE comunităţii. Lucrăm în acest sens cu «la blouse roumaine». Facem asta ca să ne putem păstra identitatea, ca nu cumva să le înregistreze indienii şi să spună că sunt ALE Lor, Dacă Noi nu avem o lege în sensul ăsta.

Deocamdată suntem în Faza în Care stăm PE la uşi la Ministerul Culturii “, mai spune Anda. Dimensiuni:-105 cm buste; -52 cm lungime. Aceasta PIESA UNICAT, este cusuta manuel cu FIR de Bumbac PE Panza groasa de borangic,, iar Dantela de la baza manecii este crosetata Manual. Are o vechime de peste 70 de Ani. Zona Olteniei. Stare exceptionala. Modelul DIN imagine sont 1,68 m, 89cm buste si 50kg dimensiuni:-110 cm buste; -53 cm lungime.

Posted in Uncategorized